Покана за фантастичния фестивал "През 9 земи - Неизменно завръщане"

10.04.2024
Снимка 1

26-и до 29-и април 2024

ПС Марица-изток

Старозагорски минерални бани

Имаме огромното удоволствие да ви поканим на деветото издание на фантастичния фестивал "През 9 земи", което ще се състои от 26-и до 29-и април, на традиционната локация близо до Стара Загора.

"През 9 земи" е събитие с фокус върху фантастичните теми, игрите, професионалните и любителски творчески занимания. Събираме гости от цялата страна, за да послушаме лекции, свързани с фантастичните изкуства, творческата дейност, настолните, компютърните и ролевите игри, странните хобита и научнопопулярните теми, да поиграем и побъбрим. Прекарваме няколко омагьосани дни далеч от града, по време на които ще ви сблъскаме с множество създатели и професионални фенове - както и тях с вас - при атмосфера на постоянни дискусии със сродни умни глави.

От седмица обявяваме програмата за тази година в официалното facebook събитие: www.facebook.com/events/424708456782725/

Насреща сме за всякакви въпроси, по-подробна информация из потвърдената програма и предложения за включване на този e-mail, contact@prez9zemi.com , както и във всички наши социални медии.
 

Информация: Екип на "През 9 земи"

 


 

© Диаскоп Комикс - Diaskop Comics

    Българска култура, комикси, художници, изкуство

Редакцията на "Диаскоп" изказва благодарност на своите сътрудници, които редовно изпращат информация първо при нас! Редакцията с отговорност оформя материалите и ги публикува. Препоръчваме на всички колеги, които желаят да популяризират информацията и вземат назаем съобщения, да поместват линк към първоизточника.